«Παγώνει» ως τον Απρίλιο η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων - iefimerida.gr

«Παγώνει» ως τον Απρίλιο η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων

Παγώνει ως τον Απρίλιο η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων /Φωτογραφία: Ιntime News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναστέλλεται έως τις αρχές Απριλίου η διαδικασία αξιολόγησης στο Δημόσιο, με απόφαση της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη.

Στην εγκύκλιο που έστειλε αναφέρει ότι η απόφαση αυτή ελήφθη για «αποφυγή περιττών γραφειοκρατικών βαρών» που θα επιφέρουν «οι αναγκαίες τεχνικές αναπροσαρμογές της διαδικασίας αξιολόγησης» στις οποίες θα προβεί το υπουργείο.

Όπως επίσης αναφέρεται, θα εκδοθεί νέα διευκρινιστική εγκύκλιος, μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου που θα προβλέπει τη συνέχιση της διαδικασίας.

Την αναστολή της αξιολόγησης είχε ζητήσει η ΑΔΕΔΥ προκειμένου να ολοκληρωθεί ο διάλογος. Η Όλγα Γεροβασίλη συμφώνησε, προτείνοντας ο διάλογος να ολοκληρωθεί έως τις 5 Απριλίου.

Οι συνδικαλιστές ζήτησαν επίσης να καταργηθεί η τροπολογία με την οποία αποκλείονται από τις θέσεις προϊσταμένων όσοι δεν συμμετέχουν στην αξιολόγηση, ενώ παρέδωσαν υπόμνημα με τις θέσεις της ΑΔΕΔΥ για την αξιολόγηση. Η κυρία Γεροβασίλη δήλωσε πως θα μελετήσει τα αιτήματα και θα δώσει απαντήσεις μέσα στις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δημόσιοι υπάλληλοι Όλγα Γεροβασίλη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ