Συνάντηση σήμερα του Κύπριου ΥΠΕΞ με τον γ.γ. του ΟΗΕ - iefimerida.gr

Συνάντηση σήμερα του Κύπριου ΥΠΕΞ με τον γ.γ. του ΟΗΕ

Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Κυπριακό και οι τουρκικές ενέργειες στην κυπριακή ΑΟΖ θα είναι τα θέματα, που θα συζητήσει σήμερα ο Κύπριος ΥΠΕΞ, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην πρώτη συνάντηση του με τον γ.γ. του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες.

Ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι θα μεταφέρει στον γ.γ. του ΟΗΕ «τη προσέγγιση του προέδρου Αναστασιάδη και την ανάγνωση της Λευκωσίας σε σχέση με τα γεγονότα».

Η συνάντηση θα γίνει στη Ρώμη, στο περιθώριο της έκτακτης υπουργικής διάσκεψης για την υπηρεσία του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες.

Ο Κύπριος υπουργός θα λάβει μέρος και στην υπουργική συνάντηση για τη στήριξη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Εσωτερικών Δυνάμεων Ασφαλείας του Λιβάνου.

Εξάλλου, ο κ. Χριστοδουλίδης θα έχει διμερείς συναντήσεις με τους υπουργούς Εξωτερικών της Ιταλίας, Αιγύπτου, Λιβάνου, Ιορδανίας και Μάλτας, καθώς και με τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο της Ιταλικής εταιρείας ΕΝΙ, Λάπο Πιστέλι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ