Süddeutsche Zeitung: Το ελληνικό ποδόσφαιρο έναν βήμα από τον γκρεμό -Δεν απέχει πολύ ένα Grexit - iefimerida.gr

Süddeutsche Zeitung: Το ελληνικό ποδόσφαιρο έναν βήμα από τον γκρεμό -Δεν απέχει πολύ ένα Grexit

Konstantinos Tsakalidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πλήθος και σήμερα οι αναφορές των γερμανικών μέσων ενημέρωσης στην υπόθεση Ιβάν Σαββίδη.

Μερικοί ενδεικτικοί τίτλοι: «Απειλές FIFA για ποδοσφαιρικό Grexit» (FAZ) , Συγγνώμη ζητά ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ» (DLF), «Η FIFA απειλεί την Ελλάδα με κυρώσεις» (FR), «Δεν απέχει πολύ ένα ποδοσφαιρικό Grexit» (Die Welt).

Η εφημερίδα Die Welt γράφει, μεταξύ άλλων, ότι «το ελληνικό ποδόσφαιρο βυθίζεται στο χάος. Επεισόδια μεταξύ φιλάθλων αποτελούν καθημερινότητα. Η εισβολή ενός ένοπλου προέδρου ωστόσο είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

Από την πλευρά της η Süddeutsche Zeitung παρατηρεί: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται έναν βήμα από τον γκρεμό, δήλωσε στην Αθήνα ο ειδικός εντεταλμένος της UEFA και της FIFA Χέρμπερτ Χίμπελ. Μετά το κύμα βίας στα ελληνικά γήπεδα η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα ποδοσφαιρικό Grexit. Η Frankfurter Rundschau σημειώνει: «Η FIFA απειλεί το ελληνικό ποδόσφαιρο με αυστηρές κυρώσεις, όπως ο αποκλεισμός της ΕΠΟ από διεθνείς διοργανώσεων, σε περίπτωση που οι αρμόδιοι θεσμοί δεν λάβουν τα αναγκαία μέτρα για την εξάλειψη των φαινομένων βίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ποδόσφαιρο Ελλάδα Ιβάν Σαββίδης grexit
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ