Χρυσοχοΐδης: Ο Παπουτσής διέλυσε την ομάδα ΔΙ.ΑΣ - iefimerida.gr

Χρυσοχοΐδης: Ο Παπουτσής διέλυσε την ομάδα ΔΙ.ΑΣ

αιχμές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

ΜΙλώντας με αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδη «άδειασε» τον προκάτοχό του Χρήστο Παπουτσή λέγοντας πως διέλυσε την ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Κατά τη διάρκεια συνάντησης με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε πως «όταν αποχώρησα από το υπουργείο, υπήρχαν 2.000 αστυνομικοί με 1.000 μοτοσικλέτες στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Σήμερα υπηρετούν μόνο 1.300 άνδρες και γυναίκες στην υπηρεσία αυτοί ενώ 700 ειδικοί φρουροί της ΔΙ.ΑΣ. έχουν τρυπώσει στα γραφεία. Από αύριο όλοι θα είναι στο δρόμο».

Επίσης ο κ. Χρυσοχοΐδης αναρωτήθηκε πού θα πάνε οι 1.200 νέοι ειδικοί φρουροί που βγαίνουν τις μέρες αυτές από τις σχολές. Την ίδια στιγμή συμπλήρωσε ότι «η υπόλοιπη δύναμη της Ελληνικής Αστυνομίας θα διατεθεί για την πάταξη της εγκληματικότητας», λέγοντας ότι «πρέπει να κυνηγήσουμε τις οργανωμένες συμμορίες των κακοποιών».

Μάλιστα ο υπουργός άφησε σαφείς αιχμές κατά του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη.λέγοντας ότι «το κέντρο της Αθήνας δεν υπάρχει γιατί είναι υποβαθμισμένο» ενώ συμπλήρωσε ότι «ο πρωτεύων ρόλος της αστυνομίας είναι η προστασία του πολίτη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ