Μουντιάλ 2018: «Καρφάκι» δεν καίγεται στους Ρώσους για το μποϊκοτάζ των Βρετανών πολιτικών -«Εμείς την ομάδα θέλουμε» - iefimerida.gr

Μουντιάλ 2018: «Καρφάκι» δεν καίγεται στους Ρώσους για το μποϊκοτάζ των Βρετανών πολιτικών -«Εμείς την ομάδα θέλουμε»

Ο Νικίτα Σιμόνιαν (Φωτογραφία: AP/ Pavel Golovkin)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τερέζα Μέι ανακοίνωσε ότι οι Βρετανοί αξιωματούχοι θα μποϊκοτάρουν το Μουντιάλ της Ρωσίας, αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει διόλου τους διοργανωτές.

Κανένας Βρετανός πολιτικός, ούτε μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν θα παραστούν στο Μουντιάλ, ως διαμαρτυρία για την δηλητηρίαση του πρώην Ρώσου πράκτορα επί βρετανικού εδάφους, ανακοίνωσε η Μέι την Τετάρτη. Ομως, η αγγλική ομάδα θα μετάσχει κανονικά στη διοργάνωση που θα γίνει από τις 14 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου. Και αυτό είναι το μόνο που ενδιαφέρει τους Ρώσους.

«Είναι δικό τους πρόβλημα», σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Νικίτα Σιμόνιαν, αναφερόμενος στο μποϊκοτάζ των Βρετανών αξιωματούχων.

«Αυτό που έχει σημασία είναι να έρθει η ομάδα. Και θέλει να έρθει. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι μια φορά κάθε τέσσερα χρόνια», πρόσθεσε, σύμφωνα με το Reuters.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μουντιάλ μποϊκοτάζ Ρώσος κατάσκοπος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ