Εικόνες-σοκ: Ταύρος τινάζει στον αέρα Ινδή που περπατούσε ανυποψίαστη στον δρόμο [βίντεο] - iefimerida.gr

Εικόνες-σοκ: Ταύρος τινάζει στον αέρα Ινδή που περπατούσε ανυποψίαστη στον δρόμο [βίντεο]

Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εικόνες σοκ από την τρομακτική επίθεση ενός ταύρου εναντίον μιας ανυποψίαστης γυναίκας κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος σε πόλη της Ινδίας.

Το θύμα περπατούσε αμέριμνο, την ώρα που μερικά μέτρα πίσω του ένας αδέσποτος ταύρος έσπρωχνε έναν άνδρα πάνω σ’ ένα σκούτερ και εξαπέλυε την επίθεσή του από πίσω στη γυναίκα, τινάζοντάς την τρία μέτρα ψηλά με τα κέρατά του.

Ανήμποροι να αντιδράσουν οι περαστικοί είδαν με τρόμο τη γυναίκα να σωριάζεται στο έδαφος.

Στις εικόνες που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάνουν το γύρο του Διαδικτύου το πελώριο ζώο διακρίνεται αρχικά να είναι ήρεμο καθώς περνά από μια διασταύρωση στην πόλη Μπαρούχ αδιαφορώντας για τα διερχόμενα οχήματα. Ξαφνικά, ωστόσο, ορμά μπροστά εναντίον ενός σταθμευμένου μοτοσικλετιστή και στη συνέχεια βάζει στο στόχαστρο την ανυπεράσπιστη γυναίκα τινάζοντάς την με δύναμη στον αέρα. Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ινδία Ταύρος γυναίκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ