Συμβολαιογράφοι: Ακίνητο στη Βούλα και όχι πρώτη κατοικία πλειστηριάζεται σήμερα - iefimerida.gr

Συμβολαιογράφοι: Ακίνητο στη Βούλα και όχι πρώτη κατοικία πλειστηριάζεται σήμερα

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση με αιχμές εναντίον συλλογικοτήτων «που σπεύδουν να δημιουργήσουν κλίμα έντασης» δίνουν οι συμβολαιογράφοι ενημέρωνοντας ότι ο μοναδικός πλειστηριασμός που γίνεται σήμερα σε συμβολαιογραφείο στα Εξάρχεια δεν αφορά πρώτη κατοικία.

Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου ενημερώνει ότι σήμερα Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 ο μοναδικός πλειστηριασμός που διεξάγεται σε συμβολαιογραφείο της περιοχής των Εξαρχείων αφορά ακίνητο, που βρίσκεται στην Βούλα Αττικής για οφειλή που έχει προκύψει από επιχειρηματικό δάνειο ύψους 450.000 ευρώ, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Τονίζεται ακόμη ότι δεν αφορά πρώτη κατοικία και ότι ο ιδιοκτήτης – οφειλέτης – επιχειρηματίας δεν διαμένει στον εν λόγω χώρο, ο οποίος και είναι μισθωμένος. Τέλος, στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι:

«Για μία ακόμα φορά υπενθυμίζουμε σε μέλη συλλογικοτήτων, που σπεύδουν να δημιουργήσουν κλίμα έντασης ότι η πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα διεξαγωγής των πλειστηριασμών είναι δημόσια και ως εκ τούτου σε περίπτωση που είναι δυσνόητα τα στοιχεία του εκάστοτε πλειστηριασμού αντί να παρερμηνεύουν και να δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις παρέχουμε ενημέρωση αν και εφόσον πραγματικά την επιζητούν.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ