Λαμία: Παππούς παρενόχλησε νεαρή κοπέλα μέσα στο αστικό λεωφορείο - iefimerida.gr

Λαμία: Παππούς παρενόχλησε νεαρή κοπέλα μέσα στο αστικό λεωφορείο

Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για σεξουαλική παρενόχληση κατήγγειλε έναν ηλικιωμένο, νεαρή Λαμιώτισσα την ώρα που βρισκόταν στο αστικό για να πάει στη δουλειά της.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πρίν τις 10:00' το πρωί της Τετάρτης (14/3) με αρνητικό πρωταγωνιστή έναν ηλικιωμένο 81 ετών.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, η οποία πήρε το αστικό λεωφορείο από τη Ροδίτσα, ο 81χρονος ανέβηκε στη Μεγάλη βρύση και έπιασε θέση δίπλα της και άρχισε να τρίβεται πάνω της.

Η κοπέλα τραβήχτηκε όσο μπορούσε κι όταν το αστικό σταμάτησε στην πλατεία Πάρκου πήγε και κατήγγειλε το περιστατικό στους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή.

Όπως ανέφερε η ίδια η κοπέλα, ο συγκεκριμένος ηλικιωμένος το είχε ξανακάνει αυτό στην ίδια, αλλά και σε άλλες νεαρές γυναίκες, γι' αυτό και θέλησε να το καταγγείλει αφού πείστηκε ότι δεν πρόκειται για ένα τυχαίο περιστατικό.

Ο ηλικιωμένος προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο για τα περαιτέρω.
Πηγή: lamiareport.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ