Basketball Champions League: Με «προίκα» το +6 ο ΠΑΟΚ στη μάχη της πρόκρισης με αντίπαλο την Καρσίγιακα - iefimerida.gr

Basketball Champions League: Με «προίκα» το +6 ο ΠΑΟΚ στη μάχη της πρόκρισης με αντίπαλο την Καρσίγιακα

Φωτογραφία: Motionteam
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο κέρδισε στη Θεσσαλονίκη θέλει ο ΠΑΟΚ στην έδρα της Καρσίγιακα και να προκριθεί στους «8» του Basketball Champions League.

Συγκεκριμένα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε με σκορ 74-68 στο πρώτο παιχνίδι και καλείται απόψε (19:00, Novasports 1) να κρατήσει το +6 απέναντι στην τουρκική ομάδα, αποστολή κάθε άλλο παρά εύκολη.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, ενώ μιλώντας για την αναμέτρηση είπε ότι «έχουμε προετοιμαστεί αρκετά καλά και χωρίς προβλήματα όλη την εβδομάδα και πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και θα δείξουμε ένα πρόσωπο τέτοιο που θα μας επιτρέψει να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Από την πλευρά της, η Καρσίγιακα θα κυνηγήσει την ανατροπή και το +7 που θα της δώσει την πρόκριση, με τον σύλλογο της Τουρκίας να στηρίζει πολλά στην «καυτή» του έδρα, αλλά και στον Μπρίον Άλεν, ο οποίος ετοιμάζεται για την πρώτη του συμμετοχή με την ομάδα του κόουτς Τριφούνοβιτς. Κανονικά υπολογίζεται και ο έμπειρος Ντόμινικ Ουότερς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Basketball Champions League ΠΑΟΚ καρσιγιακα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ