Champions League: Μονομαχία Μπαρτσελόνα-Τσέλσι για το τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί στους «8» - iefimerida.gr

Champions League: Μονομαχία Μπαρτσελόνα-Τσέλσι για το τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί στους «8»

Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απόψε ολοκληρώνεται η φάση των «16» του Champions League και θα μάθουμε τις τελευταίες δύο ομάδες που θα περάσουν στους «8».

Για να ακριβολογούμε, θα μάθουμε τη... μία, αφου το 5-0 της Μπάγερν επί της Μπεσίκτας στο Μόναχο δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στους Τούρκους.

Αφήνοντας κατά μέρος το ματς στην Κωνσταντινούπολη, που ουσιαστικά αποτελεί τυπική διαδικασία για τους Βαυαρούς, το ενδιαφέρον στρέφεται στο μεγάλο μας της Μπαρτσελόνα με την Τσέλσι.

Μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έχει το πλεονέκτημα, ωστόσο οι «μπλε» του Αντόνιο Κόντε είναι αποφασισμένοι να παίξουν τα ρέστα τους για την πρόκριση, με το γνωστό «σφιχτό» πλάνο του Ιταλού κόουτς.

Από τους «μπλαουγκράνα» θα λείψει ο Σουάρες, ενώ η συμμετοχή του Ινιέστα «παίζεται» -αν και ο ίδιος δήλωσε ότι θα κάνει τα πάντα για να είναι παρών. Όσο για τους Λονδρέζους, θα παραταχθούν χωρίς τους Νταβίντ Λουίζ και Μπάρκλεϊ, ενώ από ενοχλήσεις ταλαιπωρείται ο Ρούντιγκερ, με συνέπεια η συμμετοχή του να είναι αμφίβολη.

Και οι δύο αγώνες αρχίζουν στις 21:45, με μετάδοση από την Cosmote TV.

Υπενθυμίζουμε ότι οι ομάδες που ήδη βρίσκονται στα προημιτελικά είναι οι:

  • Λίβερπουλ
  • Ρεάλ Μαδρίτης
  • Μάντσεστερ Σίτι
  • Γιουβέντους
  • Σεβίλλη
  • Ρόμα
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Champions League Μπαρτσελόνα Τσέλσι Μπάγερν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ