Κύπρος: Δεν υπήρχε πολιτικό μήνυμα από την παρουσία Σαββίδη στην ορκωμοσία Αναστασιάδη - iefimerida.gr

Κύπρος: Δεν υπήρχε πολιτικό μήνυμα από την παρουσία Σαββίδη στην ορκωμοσία Αναστασιάδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν υπήρχε οποιοδήποτε πολιτικό μήνυμα» από την συμπερίληψη του Ιβάν Σαββίδη στον κατάλογο των ατόμων, που παρέστησαν στην Βουλή κατά την τελετή διαβεβαίωσης του προέδρου Αναστασιάδη, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Ιβάν Σαββίδης, είπε στο ΡΙΚ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου βρισκόταν στην Κύπρο για δικές του υποθέσεις και απευθύνθηκε στο προεδρικό, εκδηλώνοντας επιθυμία να παρευρεθεί στην τελετή.

Το προεδρικό αποδέχθηκε, όπως είπε ο κ. Προδρόμου, «γιατί ο Ιβάν Σαββίδης είναι πολιτική και επιχειρηματική προσωπικότητα, καθώς και ποδοσφαιρικός παράγοντας και ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έτυχε να τον γνωρίζει».

Ωστόσο, πρόσθεσε ο κ. Προδρόμου, το προεδρικό δεν έχει ευθύνη για την ταξιθέτηση στην Ολομέλεια της Βουλής και δεν υπήρξε αυστηρό πρωτόκολλο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ