Εμφανίστηκε ο αστυνομικός του Σαββίδη -Γιατί δεν συνέλαβε τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ και εξαφανίστηκε ως «συνένοχος» - iefimerida.gr

Εμφανίστηκε ο αστυνομικός του Σαββίδη -Γιατί δεν συνέλαβε τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ και εξαφανίστηκε ως «συνένοχος»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπαρχιφύλακας-συνοδός αστυνομικός του Ιβάν Σαββίδη παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους στη Θεσσαλονίκη για να καταθέσει για τα γεγονότα της Κυριακής.

Ωστόσο, όπως και ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, έτσι και αυτός κατά τη διάρκεια του αυτοφώρου ήταν εξαφανισμένος και εμφανίστηκε με την παρέλευσή του και με τη δικογραφία να έχει διαβιβαστεί αμελλητί στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης.

Τώρα ο αστυνομικός αναμένεται να κληθεί να εξηγήσει την υπηρεσιακή του συμπεριφορά, να περιγράψει πώς έγιναν τα περιστατικά και αν ενημερώθηκε για τις αναζητήσεις που είχαν εκδοθεί σε βάρος του.

Μάλιστα, ένα από τα πιο σημαντικά ερωτήματα που χρήζει απάντησης είναι γιατί ο εν λόγω αστυνομικός δεν συνέλαβε τον «προστατευόμενό» του Ιβάν Σαββίδη, γιατί δεν ειδοποίησε τους ανωτέρους του και εξαφανίστηκε ως «συνένοχος».

Πλέον θα πραγματοποιηθεί διοικητική διερεύνηση για τις ενέργειες του υπαρχιφύλακα και θα εξεταστεί αν θα παραμείνει στη φρουρά του Ιβάν Σαββίδη, χωρίς να αποκλείεται να μετακινηθεί σε άλλη αστυνομική υπηρεσία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ