Οι δίδυμες Κολομβιανές μπαλαρίνες που έγιναν viral [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Οι δίδυμες Κολομβιανές μπαλαρίνες που έγιναν viral [εικόνες & βίντεο]

Οι αδερφές Αλεξάνδρα και Αντρέα Σαλαμάνκα. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν το plié σας φαίνεται πολύ βαρετό, οι δίδυμες αδερφές από την Κολομβία έχουν την λύση και μάλιστα έχουν γίνει viral με τις μοναδικές χορευτικές τους φιγούρες.

Οι αδερφές από την Κολομβία έχουν φτιάξει ένα μίγμα από κλασικές κινήσεις του μπαλέτου, με ασκήσεις γυμναστικής και κάποιες σέξι κινήσεις, που έχουν γίνει viral όχι μόνο στη χώρα τους, αλλά παγκοσμίως.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alejandra (@alejaslmella) στις 21 Φεβ, 2018 στις 5:21 πμ PST

Για όσους έχουν κουραστεί από τις εξαντλητικές ασκήσεις γυμναστικής, οι επαγγελματίες μπαλαρίνες Αλεξάνδρα και Αντρέα Σαλαμάνκα από την Κολομβία, έχουν βρει έναν πιο διασκεδαστικό τρόπο για να σας βοηθήσουν να γυμναστείτε.

Το πρόγραμμα των διδύμων έγινε viral όταν το αστέρι της ρέγκε Daddy Yankee μοιράστηκε ένα βίντεό τους στο λογαριασμό του στο Instagram. Το βίντεο των αδερφών που χορεύουν το τραγούδι του «Dura» με τουτού, έχει συγκεντρώσει πάνω από 6,2 εκατομμύρια προβολές.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daddy Yankee (@daddyyankee) στις 20 Φεβ, 2018 στις 12:55 μμ PST

Έχοντας χορέψει ήδη στον Καναδά και στις ΗΠΑ, οι Αλεξάνδρα και Αντρέα επέστρεψαν στην Κολομβία για να ανοίξουν το δικό τους χορευτικό στούντιο «Upstage». Για να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες, οι δίδυμες εφηύραν μια νέα μέθοδο «μπαλέτου».

«Είναι ένα μίγμα, που συνδυάζει την κλασική τεχνική, με κινήσεις του κλασικού μπαλέτου, αλλά και μια συγχώνευση από ασκήσεις γυμναστικής» εξηγεί η Αλεξάνδρα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alejandra (@alejaslmella) στις 20 Νοέ, 2017 στις 4:37 πμ PST

Οι δυο τους αναρτούν τις πρακτικές μπαλέτου τους με λάτιν μουσική στους λογαριασμούς τους στο Instagram, με χιλιάδες οπαδούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κολομβία μπαλαρίνες τουτού
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ