Το μπάτσελορ-έκπληξη που ετοιμάζει η Κέιτ στη Μέγκαν Μαρκλ -Η αναπάντεχη έκπληξη της Ελισάβετ - iefimerida.gr

Το μπάτσελορ-έκπληξη που ετοιμάζει η Κέιτ στη Μέγκαν Μαρκλ -Η αναπάντεχη έκπληξη της Ελισάβετ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πιο ονειρεμένο μπάτσελορ πάρτι ετοιμάζεται να κάνει η Κέιτ Μίντλετον προκειμένου να καλωσορίσει στη βασιλική οικογένεια την Μέγκαν Μαρκλ.

Μια πηγή προσκείμενη στη βασιλική οικογένεια δήλωσε πως η έγκυος σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ έχει κάνει ότι μπορεί για να βεβαιωθεί πως θα της μείνει αξέχαστο το πάρτι.

Το μπάτσελορ-έκπληξη που ετοιμάζει η Κέιτ στη Μέγκαν Μαρκλ -Η αναπάντεχη έκπληξη της Ελισάβετ | iefimerida.gr 0

Οι εορτασμοί περιλαμβάνουν πολλά κρασιά και σαμπάνια Dom Perignon, άπειρες φωτογραφίες και καραόκε. «Η Κέιτ είναι αποφασισμένη να κάνει ένα μπάτσελορ που θα μείνει αξέχαστο στην Μέγκαν» δήλωσε μια πηγή στο «In Touch», προσθέτοντας πως «δε θα σκεφτεί καθόλου τα έξοδα» για το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο. «Θέλει η Μέγκαν να το θυμάται για τα επόμενα χρόνια».

Και δεν είναι μόνο αυτά. Η πηγή ανέφερε επίσης πως και η βασίλισσα Ελισάβετ θα βρει έναν τρόπο για να συμμετέχει σε αυτό το πάρτι. Παρόλο που δε θα είναι παρούσα «οι άθρωποι που βρίσκονται κοντά στην Μέγκαν ήδη στοιχηματίζουν πως η βασίλισσα θα εκπλήξει την μέλλουσα νύφη με μερικά σέξι εσώρουχα», ενώ άλλοι καλεσμένοι «θα εκπλήξουν την Μέγκαν με αστεία δώρα.

Το μπάτσελορ-έκπληξη που ετοιμάζει η Κέιτ στη Μέγκαν Μαρκλ -Η αναπάντεχη έκπληξη της Ελισάβετ | iefimerida.gr 1

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Νοέμβριο του 2017. Η ηθοποιός φαίνεται να ταιριάζει πολύ στη βασιλική οικογένεια, και ιδιαίτερα με τη δούκισσα του Κέμπριτζ, με την οποία κάνει αρκετή παρέα από την εποχή ακόμη που έβγαινε με τον Χάρι.

«Η Κέιτ έχει πάρει υπό την προστασία της την Μέγκαν» δήλωσε μια πηγή στο Life&Style τον Ιανουάριο.«Συμβουλεύει την νέα της φίλη σχετικά με το πώς θα αντιμετωπίσει όσα έρχονται. Έχουν έρθει πολύ κοντά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ