Ποιος είναι ο σύντροφος της Ρόμπιν Ράιτ -Φήμες για κρυφό γάμο [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποιος είναι ο σύντροφος της Ρόμπιν Ράιτ -Φήμες για κρυφό γάμο [εικόνες]

splashnews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ηθοποιός Ρόμπιν Ράιτ και ο νέος της αγαπημένος, ο Γάλλος Clement Giraudet, εντοπίστηκαν από τους φωτογράφους σε αγώνα ποδοσφαίρου στο στάδιο Parc des Princes στο Παρίσι, πριν λίγες ημέρες.

Τον αγώνα μεταξύ της Παρί σεν Ζερμέν και της Ρεάλ Μαδρίτης παρακολούθησαν και άλλοι celebrities όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η Μπέλα Χαντίντ.

Σύμφωνα με τη New York Post, η ηθοποιός και ο Vip μάνατζερ της Saint Laurent βγαίνουν επίσημα από τον Δεκέμβριο. Μάλιστα, πέρασαν τις διακοπές των Χριστουγέννων σε ski resort στην Καλιφόρνια. Πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού, ωστόσο, ήταν τον Σεπτέμβριο στο Παρίσι όταν παρακολούθησαν αγώνα ποδοσφαίρου στο ίδιο στάδιο, με τον 24χρονο γιο της Ρόμπιν, Χόπερ.

Ωστόσο, ένα συγκεκριμένο στιγμιότυπο που «έπιασε» ο φωτογραφικός φακός φούντωσε τις φήμες περί κρυφού γάμου του ζευγαριού.

Δείτε τις φωτογραφίες του ζευγαριού και τι πυροδότησε τις φήμες στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρόμπιν Ράιτ Clement Giraudet γάμος σχέση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ