Mπορεί η Σαμ να τα έχει με λάθος αγόρι αλλά σερβίρει υπέροχα πιάτα [εικόνες] - iefimerida.gr

Mπορεί η Σαμ να τα έχει με λάθος αγόρι αλλά σερβίρει υπέροχα πιάτα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην περιοχή του Κεραμεικού, αυτό το μικρό, καλαίσθητο μπιστρό κινεί το ενδιαφέρον καταρχάς λόγω της ονομασίας του. Ποια είναι αυτή η Σαμ και τι της έχει συμβεί;

Στην πραγματικότητα ο κινηματογραφικός τίτλος είναι εμπνευσμένος από το βιβλίο ενός εκ των ιδιοκτητών του μαγαζιού, του Ανδρέα Τσορμπατζόγλου, που το γράφει από το 1996 και βρίσκεται στα τελευταίο του κεφάλαιο.

Είναι η ιστορία ενός αγοριού που ερωτεύεται την Σαμ: «Στην ουσία πρόκειται για ένα ιδιότυπο love story, με απροσδόκητο φινάλε που, όμως, ακόμα δεν έχει γραφτεί», όπως μας λέει ο Μανώλης Μαρκαντώνης- έτερος συνιδιοκτήτης μαζί με τον Αντώνη Φράγκου.

Ο λόγος είναι ότι, από τότε που ξεκίνησε το μαγαζί, δημιουργήθηκε ένα μυστήριο γύρω από την Σαμ, που εξάπτει την περιέργεια του κόσμου κι έτσι ο Ανδρέας καθυστερεί να βάλει την τελευταία τελεία.

Γνωρίστε καλύτερα την «Σαμ» και τα υπέροχα πιάτα της, μέσα από φωτογραφίες, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η ΣΑΜ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΓΟΡΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ