Η Κάμερον Ντίαζ σταματά την υποκριτική – Θέλει να γίνει μια καλή νοικοκυρά - iefimerida.gr

Η Κάμερον Ντίαζ σταματά την υποκριτική – Θέλει να γίνει μια καλή νοικοκυρά

Η διάσημη ηθοποιός Κάμερον Ντίαζ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι λάτρεις της Κάμερον Ντίαζ ίσως και να απογοητευτούν αλλά η ηθοποιός αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα της και να γίνει μια καλή νοικοκυρά.

Την αποκάλυψη έκανε τυχαία μια πολύ καλή της φίλη και συνάδερφος, η Σέλμα Μπλερ όταν ρωτήθηκε αν θα υπάρξει συνέχεια στην ταινία που πρωταγωνίστησαν οι δυο τους «The Sweetest Thing».

Η Κάμερον Ντίαζ σταματά την υποκριτική – Θέλει να γίνει μια καλή νοικοκυρά  | iefimerida.gr 0

«Τις προάλλες είχα ένα γεύμα με την Κάμερον» δήλωσε στο «The Metro. «Αναπολούσαμε την ταινία. Θα ήθελα να γυρίσουμε και τη συνέχειά της, αλλά η Κάμερον αποσύρθηκε από την υποκριτική. Όπως μου είπε ‘τελείωσε’. Εννοώ ότι δεν χρειάζεται να κάνει άλλες ταινίες. Έχει μια πολύ όμορφη ζωή, δεν ξέρω τι είναι αυτό που θα την έκανε να επιστρέψει. Είναι ευτυχισμένη».


Τον περασμένο Ιανουάριο, το «US Weekly» ανέφερε πως η ηθοποιός ενδιαφέρεται περισσότερο να ξεκινήσει τη δική της οικογένεια παρά να συνεχίσει την καριέρα της στον κινηματογράφο.

«Η Κάμερον δε θέλει να εργάζεται» μια πηγή δήλωσε στο περιοδικό. «Απολαμβάνει το να είναι στο σπίτι και να είναι νοικοκυρά και θα ήθελε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο να γίνει μανούλα. Αυτή τη στιγμή, θα ήταν ενθουσιασμένη με ένα μωρό» πρόσθεσε η πηγή.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Benji Madden (@benjaminmadden) στις 30 Αύγ, 2017 στις 3:34 μμ PDT

Η ηθοποιός μάλιστα έχει πει στο παρελθόν ότι «τίποτε άλλο δεν έχει σημασία» τώρα που έχει βρει το σύζυγό της στη ζωή της.

Η Ντίαζ και ο Μάντεν γνωρίστηκαν το 2014, όταν τους σύστησε η Νικόλ Ρίτσι και παντρεύτηκαν 7 μήνες αργότερα σε μια μικρή τελετή στο σπίτι της ηθοποιού στο Μπέβερλι Χιλς τον Ιανουάριο του 2015.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κάμερον Ντιαζ Ηθοποιός νοικοκυρά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ