Στον «αέρα» το φιλικό της Εθνικής με την Ελβετία στην Τούμπα - iefimerida.gr

Στον «αέρα» το φιλικό της Εθνικής με την Ελβετία στην Τούμπα

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα θλιβερά γεγονότα της περασμένης Κυριακής στην Τούμπα προκαλούν αλυσιδωτές αντιδράσεις, που ενδεχομένως να επηρεάσουν και την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει την Ελβετία σε φιλικό παιχνίδι, στις 23 Μαρτίου, στο γήπεδο της Τούμπας. Ωστόσο, με τα όσα συνέβησαν την Κυριακή, είναι πολύ πιθανό να επηρεαστεί ο εν λόγω αγώνας.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΑ Σπορ, επικρατεί προβληματισμός στις τάξεις της ΕΠΟ για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και γίνονται σκέψεις για αλλαγή της έδρας διεξαγωγής του ματς. Φυσικά, για να συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει να συνηγορήσουν και οι Ελβετοί, που ήδη έχουν προγραμματίσει το ταξίδι τους στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, όμως, αν τεθεί τέτοιο θέμα στη FIFA, δεν αναμένεται να υπάρξει αντίρρηση από την πλευρά των Ελβετών. Όσο για το γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί το παιχνίδι, αυτό θα είναι πιθανότατα -πάντα σύμφωνα με το κρατικό ραδιόφωνο- το Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ