Αυλωνίτου: Ο κ. Σαββίδης έπρεπε να είχε συλληφθεί πάραυτα - iefimerida.gr

Αυλωνίτου: Ο κ. Σαββίδης έπρεπε να είχε συλληφθεί πάραυτα

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Θα έπρεπε να είχε συλληφθεί πάραυτα ο κ. Σαββίδης».

Αυτό τόνισε σήμερα, μιλώντας στον ρ/σ «Θέμα 104,6», η Ελένη Αυλωνίτου, όσον αφορά στα επεισόδια που έλαβαν χώρα το βράδυ της Κυριακής στο γήπεδο της Τούμπας.


Η κ. Αυλωνίτου χαρακτήρισε παράδοξο το φαινόμενο, με την εισβολή του οπλοφόρου Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο.


«Έχουμε πλέον το εξής παράδοξο: Μέχρι στιγμής τα επεισόδια τα προκαλούσαν οι οπαδοί και τώρα πλέον ο πρόεδρος μια ομάδας μπαίνει οπλοφορώντας. Ακόμα και αν δεν είχε διάθεση, όταν φαίνεται το όπλο και μετά αλλάζει το αποτέλεσμα του αγώνα αυτό είναι απαράδεκτο», επεσήμανε η ίδια, υπογραμμίζοντας ότι «τα γεγονότα αυτά βεβαίως και συνδέονται».

Σύμφωνα με την κ. Αυλωνίτου «θα έπρεπε να είχε συλληφθεί πάραυτα ο κ. Σαββίδης», ενώ όπως είπε «στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είμαστε κατά, υπέρ ορισμένων προσώπων. Είμαστε υπέρ ή κατά πράξεων. Οι πράξεις χαρακτηρίζονται ως παράνομες».

«Δεν μπαίνει κάποιος στο γήπεδο οπλισμένος. Αν θέλει να κάνει σκοποβολή ο χώρος του γηπέδου δεν είναι προπονητήριο. Αυτό και μόνο θα έπρεπε να είχε ενεργοποιήσει τις αρχές να τον συλλάβουν», σημείωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ