Καταδικάστηκε σε φυλάκιση ο Ντένις Ρόντμαν -Επειδή οδηγούσε μεθυσμένος - iefimerida.gr

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση ο Ντένις Ρόντμαν -Επειδή οδηγούσε μεθυσμένος

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ποινή φυλάκισης με αναστολή καταδικάστηκε χτες ο Ντένις Ρόντμαν, καθώς το κάποτε αστέρι του μπάσκετ είχε συλληφθεί στην Καλιφόρνια να οδηγεί μεθυσμένος.

Ο 56χρονος άλλοτε συμπαίκτης του Λεμπρόν Τζέιμς αν δεν τηρήσει του όρους του δικαστηρίου για τα επόμενα τρία χρόνια, τότε θα πρέπει να οδηγηθεί στην φυλακή για 90 ημέρες.

«Το δικαστήριο έκανε τη σωστή επιλογή, πήρε υπόψη του τις προσπάθειες που έκανε ο Ντένις για να θεραπευτεί», εξήγησε ο συνήγορος του διάσημου, εκκεντρικού πρώην μπασκετμπολίστα, ο Πολ Μέγερ.

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση ο Ντένις Ρόντμαν -Επειδή οδηγούσε μεθυσμένος | iefimerida.gr 0

«Ο Ντένις ανέλαβε τις ευθύνες του, καταβάλλει προσπάθειες να παραμείνει νηφάλιος κι έχει κάνει μεγάλες προόδους», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Το πρώην αστέρι του μπάσκετ και ηθοποιός συνελήφθη τον Ιανουάριο, επειδή μετά από αλκοτέστ διαπιστώθηκε πως είχε καταναλώσει την τριπλάσια ποσότητα από αυτή που προβλεπόταν.

Ο ίδιος δεν είναι η πρώτη φορά που παραβαίνει τον νόμο, καθώς είχε συλληφθεί πάλι για παραβάσεις οδικής κυκλοφορίας και έναν χρόνο πριν, αλλά τότε την είχε «γλιτώσει» με μόνο 30 ώρες κοινωφελούς εργασίας.

Να σημειωθεί πως ο Ρόντμαν έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των ξένων μέσων, καθώς τα τελευταία χρόνια είναι συχνός επισκέπτης της Πιονγκγιάνγκ. Ο Ρόντμαν μάλιστα είχε συνεχάρη τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν για την πρόθεση που εξέφρασαν να συναντηθούν εντός των δύο προσεχών μηνών.

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση ο Ντένις Ρόντμαν -Επειδή οδηγούσε μεθυσμένος | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ