ΝΒΑ: ΝτεΡόζαν και Λίλαρντ οι κορυφαίοι της εβδομάδας - iefimerida.gr

ΝΒΑ: ΝτεΡόζαν και Λίλαρντ οι κορυφαίοι της εβδομάδας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν των Τορόντο Ράπτορς και ο Ντάμιαν Λίλαρντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς αναδείχθηκαν πολυτιμότεροι παίκτες της εβδομάδας που μας πέρασε σε Ανατολική και Δυτική Περιφέρεια του ΝΒΑ, αντίστοιχα.

Με μέσο όρο 24.8 πόντους, 4.3 ασίστ και 4.5 ριμπάουντ ο ΝτεΡόζαν κράτησε αήττητους του Ράπτορς και στις τέσσερις αναμετρήσεις που έδωσαν, ενώ ο ίδιος πανηγύρισε για δεύτερη διαδοχική εβδομάδα και πέμπτη τη φετινή σεζόν τον τίτλο του MVP. Παράλληλα, ο σούτινγκ γκαρντ του Τορόντο σούταρε με 45.3% εντός πεδιάς και με 83.3% από τη γραμμή των ελευθέρων βολών.

Από την πλευρά του, ο Λίλαρντ με μέσο όρο 34.7 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 5 ασίστ οδήγησε το Πόρτλαντ σε τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Επίσης, βρέθηκε στην πρώτη θέση της λίστας με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα στη λίγκα (18) και στη δεύτερη σε βολές (26).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπάσκετ NBA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ