Κέρκυρα: Πυροβόλησε στο οδόστρωμα και τραυμάτισε 5 άτομα -Ανάμεσά τους και παιδιά - iefimerida.gr

Κέρκυρα: Πυροβόλησε στο οδόστρωμα και τραυμάτισε 5 άτομα -Ανάμεσά τους και παιδιά

Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας 35χρονος Ρομά τραυμάτισε πέντε άτομα στην Κέρκυρα, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά, όταν άρχισε να πυροβολεί στο οδόστρωμα και εξοστρακίστηκαν τα σκάγια.

Επειτα από έντονο διαπληκτισμό με μέλη της οικογένειάς του, στην περιοχή Λιβάδι Ρόπα, ο 35χρονος άρχισε να πυροβολεί στο οδόστρωμα με το κυνηγετικό όπλο του. Τα σκάγια εξοστρακίστηκαν και τραυμάτισαν ελαφρά πέντε άτομα, από 11 έως 41 ετών.

Ο άνδρας συνελήφθη για επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατά συρροή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι είχε κλέψει το κυνηγετικό όπλο από σπίτι που διέρρηξε τον περασμένο Σεπτέμβριο, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Στο σπίτι του 35χρονου βρέθηκε και μοτοσυκλέτα, την οποία επίσης είχε κλέψει, το περασμένο Σάββατο, από την περιοχή Αλεπού Κέρκυρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέρκυρα κυνηγετικό όπλο Ρομά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ