«Η μοναδική ιστορία»: Διαβάζουμε πρώτοι το νέο μυθιστόρημα του Julian Barnes [pdf] - iefimerida.gr

«Η μοναδική ιστορία»: Διαβάζουμε πρώτοι το νέο μυθιστόρημα του Julian Barnes [pdf]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O βραβευμένος Βρετανός συγγραφέας Julian Barnes γράφει ένα τρυφερό και βαθιά συγκινητικό μυθιστόρημα για την πρώτη αγάπη· εκείνη που μπορεί να στιγματίσει τη ζωή ενός ανθρώπου.

«Θα προτιμούσες να αγαπάς πολύ και να υποφέρεις πολύ ή να αγαπάς λίγο και να υποφέρεις λίγο; Νομίζω πως αυτό είναι, τελικά, το μόνο ουσιαστικό ερώτημα».

Ο πρώτος έρωτας έχει συνέπειες που κρατούν μια ολόκληρη ζωή, όμως ο Πολ, στα δεκαεννιά του χρόνια, δεν μπορεί να το γνωρίζει. Σ’ αυτήν την ηλικία, νιώθει περήφανος που η σχέση του καταπατά τις κοινωνικές συμβάσεις και αναστατώνει τα ήθη της μικρής του πόλης. Μεγαλώνοντας, ωστόσο, οι απαιτήσεις αυτού του έρωτα γίνονται πολύ μεγαλύτερες και βαρύτερες απ’ όσο θα μπορούσε να προβλέψει… Ο πενηντάχρονος σήμερα Πολ γυρίζει πίσω στο χρόνο, στην ανέμελη εποχή της νιότης του τη δεκαετία του ’60 στην Αγγλία, και αφηγείται τη μοναδική ιστορία της ζωής του που πιστεύει ότι αξίζει πραγματικά να μοιραστεί με τους αναγνώστες.

Το μυθιστόρημα «Η μοναδική ιστορία» του Julian Barnes κυκλοφορεί την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018 από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, σε μετάφραση Κατερίνας Σχινά.

Διαβάστε εδώ τις πρώτες σελίδες του βιβλίου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μυθιστόρημα Julian Barnes
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ