Κίνημα Αλλαγής: Οι εικόνες των κουμπουροφόρων παραγόντων εκθέτουν τη χώρα διεθνώς - iefimerida.gr

Κίνημα Αλλαγής: Οι εικόνες των κουμπουροφόρων παραγόντων εκθέτουν τη χώρα διεθνώς

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Είναι γνωστή η διαχρονικά νοσηρή κατάσταση που επικρατεί στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου».

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής, όσον αφορά στην κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά και από τα χθεσινά γεγονότα στο γήπεδο της Τούμπας.

«Όμως η αυθαιρεσία, οι πολιτικές παρεμβάσεις, και η βία έχουν γίνει πλέον καθεστώς. Οι εξαγγελίες των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ περί “εξυγίανσης” και “καταπολέμησης της βίας”, ήταν απλώς το πρόσχημα, για να εξυπηρετηθούν για μια ακόμη φορά διαπλεκόμενα επιχειρηματικά συμφέροντα που λυμαίνονται το χώρο του ποδοσφαίρου», τονίζει το Κίνημα Αλλαγής.

«Οι εικόνες των κουμπουροφόρων, παραγόντων, εκθέτουν την χώρα διεθνώς και παραπέμπουν σε μαφιόζικες πρακτικές», επισημαίνεται στη συνέχεια.

«Είναι ώρα επιτέλους να εφαρμοστούν με απόλυτο τρόπο οι νόμοι του κράτους και οι σχετικοί κανονισμοί. Χωρίς καμία έκπτωση, συμψηφισμό ή κυβερνητική παρέμβαση στην Δικαιοσύνη», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

«Σ’ αυτές τις συνθήκες πρέπει να καταγραφούν θετικά τόσο η ψύχραιμη στάση των οπαδών του ΠΑΟΚ όσο και των αθλητών και των δύο ομάδων. Αυτοί πολύ σωστά δεν ταυτίστηκαν με τις εξαλλοσύνες και την υποκίνηση βίας», αναφέρει κλείνοντας το Κίνημα Αλλαγής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κίνημα Αλλαγής Ποδόσφαιρο ΠΑΟΚ γήπεδο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ