Ποτάμι: Ζητείται «αλεξίσφαιρο» για το ελληνικό ποδόσφαιρο - iefimerida.gr

Ποτάμι: Ζητείται «αλεξίσφαιρο» για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Οι χθεσινές εικόνες από την Τούμπα δείχνουν τη βαθιά σήψη του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του, όσον αφορά στα χθεσινά γεγονότα στο γήπεδο της Τούμπας.

«Όμως, το παρήγορο είναι ότι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές, οι ποδοσφαιριστές, κρατήθηκαν στο ύψος των περιστάσεων σε μια τεταμένη ατμόσφαιρα (ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Βιεϊρίνια αρνήθηκε την προτροπή του οπλοφόρου Προέδρου κ. Σαββίδη να φύγει η ομάδα)», επισημαίνει στη συνέχει το Ποτάμι και προσθέτει:

«Δυστυχώς όμως, δεν επικρατούν αυτοί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, επικρατούν οι παράγοντες, οι δικηγόροι, οι δικαστές, οι διαιτητές, τα Μ.Μ.Ε. και οι οπαδοί».

«Το θέμα λοιπόν ξεφεύγει από τα στενά ποδοσφαιρικά πλαίσια και, εδώ που φτάσαμε, πρέπει η Πολιτεία σε συνεννόηση με την UEFA να πάρει μέτρα. Η πλήρης εφαρμογή των κανονισμών ανεξαιρέτως προς όλες τις κατευθύνσεις, με το μέγιστο των προβλεπόμενων ποινών, είναι το πρώτο και αυτονόητο μέτρο. Η απαξίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει υπαίτιους και αυτοί πρέπει να απομακρυνθούν», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση του κόμματος κλείνοντας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ποτάμι Ποδόσφαιρο Τούμπα ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ