Μercedes-AMG GT 4 Door Coupe: Οικογενειακό super car - iefimerida.gr

Μercedes-AMG GT 4 Door Coupe: Οικογενειακό super car

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Mercedes ακολουθεί και αυτή την τάση των δυνατών και πολύ γρήγορων οικογενειακών αλά κουπέ μοντέλων.

Έτσι στη μελλοντική M8 Gran Coupe και το Audi RS7 θα μπορεί να αντιπαραθέσει την Μercedes-AMG GT 4 Door Coupe, η οποία δεν κρύβει τις αισθητικές της αναφορές στο super car της μάρκας, την AMG GT.

Πρακτικά πρόκειται για την κορυφαία έκδοση της επίσης καινούργιας CLS, η βασική εκδοχή της οποίας είναι η GT 53 με τον καινούργιο turbo 6κύλινδρο σε σειρά των 3.000 κυβικών και των 435 ίππων. O οποίος υποστηρίζεται από EQ-Boost (ήπιο υβριδικό σύστημα), που συμβάλλει με 22 ίππους και 250 Nm, ώστε το 0-100 χλμ./ ώρα να ολοκληρώνεται σε 4,5 δεύτερα και η τελική να φτάνει τα 285 χλμ./ ώρα.
Από κει και πάνω υπάρχουν δύο εκδόσεις του V8 των 4.000 κυβικών με τα δύο turbo της μάρκας, με 639 και 585 ίππους. Η πρώτη κινεί την GT 63 S 4Matic+ και εξασφαλίζει ένα 0-100 σε 3,2 δεύτερα και μια τελική 315 χλμ./ ώρα. Η δεύτερη χρησιμοποιείται στην GT 63 4Matic+ (0-100 σε 3,4 δεύτερα, τελική 310).

Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο των 9 σχέσεων της AMG και την τετρακίνηση 4Matic+, οι 8κύλινδρες εκδόσεις έχουν πνευματική ανάρτηση αλλά και τον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων (εξτρά στην 6κύλινδρη), ενώ η 63 S διαθέτει και drift mode.
Η Mercedes-AMG GT 4 Door Coupe θα είναι διαθέσιμη από το ερχόμενο καλοκαίρι και σε τιμές (στη Γερμανία) που θα έχουν σα βάση περίπου τις 150.000 ευρώ.

Μercedes-AMG GT 4 Door Coupe: Οικογενειακό super car | iefimerida.gr 0
Μercedes-AMG GT 4 Door Coupe: Οικογενειακό super car | iefimerida.gr 1
Μercedes-AMG GT 4 Door Coupe: Οικογενειακό super car | iefimerida.gr 2
Μercedes-AMG GT 4 Door Coupe: Οικογενειακό super car | iefimerida.gr 3
Μercedes-AMG GT 4 Door Coupe: Οικογενειακό super car | iefimerida.gr 4
Μercedes-AMG GT 4 Door Coupe: Οικογενειακό super car | iefimerida.gr 5
Μercedes-AMG GT 4 Door Coupe: Οικογενειακό super car | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μercedes-AMG GT 4 super car
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ