Η πριγκίπισσα Ευγενία έσπασε το πρωτόκολλο με θόρυβο -Εφτιαξε Instagram - iefimerida.gr

Η πριγκίπισσα Ευγενία έσπασε το πρωτόκολλο με θόρυβο -Εφτιαξε Instagram

Η πριγκίπισσα Ευγενία. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πριγκίπισσα Ευγενία έγινε το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, που ξεκινά προσωπικό λογαριασμό στο Instagram.

Σε μια πρωτοφανή κίνηση, η 27χρονη έκανε το ντεμπούτο της στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Στην πρώτη της ανάρτηση, η πριγκίπισσα μοιράστηκε ένα σύντομο βίντεο από μια φιλανθρωπική συναυλία για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο και στην οποία μίλησε για τη δική της διάγνωση με σκολίωση όταν ήταν παιδί.

I can think of no better day than today, International Women’s Day, to launch my personal Instagram. I hope to use this platform to share the causes, passions and people close to my heart. #scoliosis #iwd2018 #weday #firstpost

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Princess Eugenie (@princesseugenie) στις 8 Μάρ, 2018 στις 6:43 πμ PST

Και στη λεζάντα, η πριγκίπισσα Ευγενία ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί την ψηφιακή πλατφόρμα για να μοιράζεται «τα αίτια, τα πάθη και τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά της».

Η 26χρονη στη συνέχεια, έδωσε μια πιο προσωπική πινελιά στο λογαριασμό της με φωτογραφίες από τον αρραβώνα της με τον Τζακ Μπρουκσμπανκ, τις οποίες δεν είχε δει μέχρι τώρα το κοινό.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Princess Eugenie (@princesseugenie) στις 9 Μάρ, 2018 στις 10:42 πμ PST

Μέσα σε λίγες ημέρες έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 18.000 οπαδούς, αλλά μήπως ο λογαριασμός της πριγκίπισσας Ευγενίας αποτελεί παραβίαση του βασιλικού πρωτοκόλλου;

Happy Mother's Day to my legend of a mother. @sarahferguson15 And to all mothers on this special day! #mothersday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Princess Eugenie (@princesseugenie) στις 11 Μάρ, 2018 στις 3:52 πμ PDT

Μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, η ηθοποιός διέγραψε όλους τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μήπως όμως η κίνηση αυτή της Ευγενίας, υποδηλώνει πως και τα ξαδέρφια της, πρίγκιπας Ουίλιαμ και Χάρι, θα μπορούσαν σύντομα να δημιουργήσουν τους δικούς τους λογαριασμούς στα social media;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΕΥΓΕΝΙΑ instagram
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ