Υπέρ του Σαββίδη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος -«Respect στον Ιβάν» - iefimerida.gr

Υπέρ του Σαββίδη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος -«Respect στον Ιβάν»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπέρ του Ιβάν Σαββίδ, για τη χθεσινή του εμφάνιση με όπλο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, τάχθηκε με ανάρτησή του στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ανέβασε μια φωτογραφία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και έγραψε:

«Όταν έχεις ρίξει καμιά κατοστάρα στην ομάδα και σε κλέβουν από παντού, κάθε αντίδραση, ακόμα και οι λανθασμένες, είναι δικαιολογημένες... Edit : (Τα περσινά κοροϊδιλίκια του παοκ δεν έχουν καμιά σχέση..εχθές κλέψανε πεντακάθαρο γκολ του παοκ) και όπως γράφω η αντίδραση είναι λανθασμένη αλλά δικαιολογημένη...όσοι διαβάζετε ότι θέλετε είναι δικαίωμα σας».


Φυσικά, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά τη δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου λέγοντας πως ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού «είναι λάθος».

Οταν εχεις ριξει καμια κατοσταρα στην ομαδα και σε κλεβουν απο παντου, καθε αντιδραση,ακομα και οι λανθασμενες,ειναι δικαιολογημενες... Edit : (Τα περσινα κοροιδιλικια του παοκ δεν εχουν καμια σχεση..εχθες κλεψανε πεντακαθαρο γκολ του παοκ) και οπως γραφω η αντιδραση ειναι λανθασμενη αλλα δικαιολογημενη...οσοι διαβαζετε οτι θελετε ειναι δικαιωμα σας.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dimitris giannakopoulos (@dpg7000) στις 11 Μάρ, 2018 στις 11:39 μμ PDT

Ωστόσο μετά από λίγη ώρα κατέβηκε η φωτογραφία από το προφίλ του κ. Γιαννακόπουλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ