Ο Παυλόπουλος με την κόρη του σε μουσική παράσταση για τον Γκάτσο [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Παυλόπουλος με την κόρη του σε μουσική παράσταση για τον Γκάτσο [εικόνες]

Ο Παυλόπουλος στη μουσική παράσταση του Μητσιά και της Καραμπέτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη μουσικοθεατρική παράσταση «Ο Γκάτσος που αγάπησα», το αφιέρωμα που αγαπήθηκε ιδιαίτερα για δυο σεζόν, τίμησε με την παρουσία του το βράδυ του Σαββάτου Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Σε ένα μικρό διάλειμμα από τη βαριά επικαιρότητα και τις έγνοιες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεναγήθηκε στο μουσικό σύμπαν του ποιητή και τα τραγούδια του, με τις φωνές του Μανώλη Μητσιά και της Καροφυλλιάς Καραμπέτη.

Ο Παυλόπουλος με την κόρη του σε μουσική παράσταση για τον Γκάτσο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που συνοδευόταν από την κόρη του, υποδέχθηκε στον Φιλολογικό Σύλλογο «"Παρνασσός» η πνευματική κληρονόμος του έργου του Γκάτσου και ποιήτρια Αγαθή Δημητρούκα.

Ο Παυλόπουλος με την κόρη του σε μουσική παράσταση για τον Γκάτσο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ανάμεσα στους θεατές , ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης με τη σύζυγό του, ο καθηγητής Γιώργος Βέλτσος, ο ποιητής Γιώργος Χρονάς.

Ο Παυλόπουλος με την κόρη του σε μουσική παράσταση για τον Γκάτσο [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Στο τέλος της βραδιάς ο Προκόπης Παυλόπουλος συνεχάρη θερμά τους δυο ερμηνευτές, Μανώλη Μητσιά και Καρυοφυλλιά Καραμπέτη καθώς και τον Αχιλλέα Γουάστωρ που τους συνόδεψε στο πιάνο.

Ο Παυλόπουλος με την κόρη του σε μουσική παράσταση για τον Γκάτσο [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Το αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο θα ολοκληρώσει τη διαδρομή του για τη φετινή σεζόν τον επόμενο Απρίλιο με δυο ακόμα παραστάσεις 13 και 20 του μήνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ