ΑΕΚ: «Σε ματς με πιστόλια και μπράβους δεν βγαίνουμε» - iefimerida.gr

ΑΕΚ: «Σε ματς με πιστόλια και μπράβους δεν βγαίνουμε»

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ σχεδόν μετά από 1.5 ώρα βγήκαν στο γήπεδο για ζέσταμα θέλοντας να πιέσουν για την διεξαγωγή του ματς.

Την ίδια ώρα από τα αποδυτήρια της ΑΕΚ το κλίμα ήταν εντελώς αντίθετο, αφού οι κιτρινόμαυροι τόνιζαν πως «μπάλα με όπλα δεν παίζουμε».

Οι κιτρινόμαυροι τόνιζαν πως: «δεν μπορούμε να συναινέσουμε να γίνει ματς με αυτές τις συνθήκες». Υποστηρίζουν πως ο Γιώργος Κομίνης άλλαζε συνεχώς στα αποδυτήρια την άποψή του για τη φάση του γκολ, το οποίο στο χορτάρι έπειτα από συνεννόηση με τον βοηθό Ποντίκη το είχε ακυρώσει!

Λένε πως κατά τις διαβουλεύσεις στα αποδυτήρια μία το μετρούσε και την άλλη το ακύρωνε, ενώ σε κάποια φάση είπε προς τους παίκτες «βγείτε και θα σας πω τι έχω αποφασίσει», και πως οι ίδιοι πατώντας στην πάροδο εύλογου χρόνου μέσα σε συνθήκες τρομοκρατίας δεν βγήκαν ξανά στο χορτάρι.

Μετά το Radio Marca, ο Μανόλο Χιμένεθ βγήκε και στο Cadena Sir κι έκανε νέες δηλώσεις για όλα όσα συνέβησαν στο γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Στην αρχή δεν ξέραμε ότι είχε όπλο. Μετά το είδαμε. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ πήγε στον διαιτητή με συγκεκριμένη πρόθεση. Φάνηκε να κάνει προς την μέση του γιατί εκεί είχε το όπλο».

«Από τον ΠΑΟΚ ήθελαν να τελειώσει το παιχνίδι αλλά ο πρόεδρος μας είπε να μην βγούμε όταν ένας άνθρωπος κρατάει όπλο. Πρέπει να το δει η ελληνική ομοσπονδία γιατί είναι κάτι παραπάνω από τρεις πόντοι το συγκεκριμένο σκηνικό».

«Δεν μπορούμε να βγούμε. Θα φύγουμε αύριο για την Αθήνα όταν μας δώσει την άδεια η αστυνομία».

«Για ένα ακυρωθέν γκολ μπήκε μέσα στο γήπεδο για να επιτεθεί στον διαιτητή. Απίστευτο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ ΠΑΟΚ ιβαν σαββιδη όπλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ