Ιράν: Συνετρίβη τουρκικό ιδιωτικό αεροσκάφος- Νεκροί 8 επιβάτες - iefimerida.gr

Ιράν: Συνετρίβη τουρκικό ιδιωτικό αεροσκάφος- Νεκροί 8 επιβάτες

Φωτογραφία Αρχείου: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και οι 8 επιβάτες του ιδιωτικού αεροσκάφους, ιδιοκτησίας της τουρκικής εταιρείας Basaran Holding, σκοτώθηκαν σήμερα όταν το αεροπλάνο τους κατέπεσε στο Ιράν, έγραψε στο Twitter ο επικεφαλής της τουρκικής Ερυθράς Ημισελήνου.

Τουλάχιστον ένας από τους επιβάτες ήταν μέλος της οικογένειας του επιχειρηματία Χουσεϊν Μπασάραν, ανέφερε ο Κερέμ Κινίκ.

Τουρκικά ΜΜΕ μετέδωσαν νωρίτερα ότι η κόρη του Μπασάραν και επτά φίλες της επέστρεφαν από ένα μπάτσελορ πάρτι στο Ντουμπάι. Επρόκειτο να παντρευτεί τον επόμενο μήνα, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων DHA και άλλα τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Στο αεροσκάφος επέβαινε επίσης 3μελές πλήρωμα, δήλωσε ένας αξιωματούχος του υπουργείου Μεταφορών της Τουρκίας, η τύχη των οποίων δεν είναι ακόμη γνωστή.

Se estrella en #Irán un avión privado turco con once personas a bordo... https://t.co/gTFTD3gzGk pic.twitter.com/sLgoD6CHhI

(AΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τουρκικό αεροσκάφος συντριβή Ιράν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ