Νέο ΔΣ στο Πολιτικό Εργαστήρι για τη Σύγχρονη Σοσιαλδημοκρατία - iefimerida.gr

Νέο ΔΣ στο Πολιτικό Εργαστήρι για τη Σύγχρονη Σοσιαλδημοκρατία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτικού Εργαστηρίου για τη Σύγχρονη Σοσιαλδημοκρατία που έχει δημιουργηθεί με πρωτοβουλία της ΔΗΜΑΡ.

Στόχος του, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι η επεξεργασία προγραμματικών θέσεων και προτάσεων του χώρου της σοσιαλδημοκρατίας, της ανανεωτικής αριστεράς και του προοδευτικού κέντρου. Κεντρική επιδίωξη του είναι η ανάπτυξη του ελεύθερου διαλόγου μεταξύ των ανθρώπων της τέχνης και της επιστήμης. Το Πολιτικό Εργαστήριο για την Σύγχρονη Σοσιαλδημοκρατία ως μια ισχυρή “Δεξαμενή Σκέψης” στοχεύει στην παραγωγή, διάδοση νέων αντιλήψεων και προσεγγίσεων σε διάφορα θέματα, στην πολιτική ανάλυση και έρευνα καθώς και στην επεξεργασία και διαμόρφωση πολιτικών και επιστημονικών προτάσεων.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τους: Δημήτρη Χαλαζωνίτη, πρόεδρο, Μανόλη Βελεγράκη, αντιπρόεδρο, ενώ μέλη είναι οι: Κώστας Αυγερόπουλος, Ηλεκτρολόγος–Μηχανικός, Σοσιαλδημοκρατικό Εργατικό Κόμμα Σουηδίας, Γεράσιμος Γεωργάτος, Φιλόλογος, Νίκος Δαββέτας, Συγγραφέας, Μάρω Ευαγγελίδου, Αρχιτέκτων-Πολεοδόμος/Χωροτάκτης, Κώστας Καρακώτιας, Νομικός, Συγγραφέας, Πολιτικός Αναλυτής, Σταμάτης Μαλέλης, Δημοσιογράφος, Χρήστος Μέγας, Δημοσιογράφος, Γιώργος Μελέας, Κοινωνικός Ψυχολόγος,Ευγενία Μπουρνόβα, Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Κοινωνικής και Οικονομικής Ιστορίας, Γιώργος Παπαβασιλόπουλος, Καθηγητής Πολυτεχνείου, Λευτέρης Παπαγιαννάκης, Διεθνές Οικονομικό Δίκαιο, Αντιδήμαρχος Μεταναστών, Προσφύγων και Δημοτικής Αποκέντρωσης της Αθήνας, Σόνια Τσιτήλου, Πανεπιστημιακός και Θωμά Ψύρρα, Συγγραφέας, πρώην Βουλευτή της ΔΗΜΑΡ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πολιτικο εργαστηρι ΔΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ