Αυτός είναι ο όρος του Τραμπ για να συναντηθεί με τον Κιμ Γιονγκ Ουν - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο όρος του Τραμπ για να συναντηθεί με τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Φωτογραφία: AΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον τερματισμό των πυρηνικών δοκιμών, αλλά και της πραγματοποίησης δοκιμαστικών πυραυλικών εκτοξεύσεων θέτει, ως όρους ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προκειμένου να συναντηθεί με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, σύμφωνα με συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ Στίβεν Μνούτσιν στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

“Δεν πρέπει να υπάρχει σύγχυση,” δήλωσε ο Μνούτσιν στην εκπομπή “Meet the Press” όταν ρωτήθηκε για την δήλωση που είχε κάνει την Παρασκευή η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Σάρα Σάντερς, τονίζοντας ότι δεν θα υπάρξει συνάντηση χωρίς συγκεκριμένες κι επιβεβαιωμένες ενέργειες από την πλευρά της Βόρειας Κορέας.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό ΥΠΟΙΚ ο στόχος μιας συνάντησης μεταξύ του Τραμπ και του Κιμ, είναι η αποπυρηνικοποίηση της Κορεατικής Χερσονήσου.

Πηγή: AΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τραμπ Βόρεια Κορέα Κιμ Γιονγκ Ουν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ