Κίνημα Πέντε Αστέρων: Κυβέρνηση θα σχηματιστεί μόνο αν συμμετέχουμε και εμείς - iefimerida.gr

Κίνημα Πέντε Αστέρων: Κυβέρνηση θα σχηματιστεί μόνο αν συμμετέχουμε και εμείς

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη θέση του ότι δεν μπορεί να συσταθεί κυβέρνηση χωρίς το Κίνημα Πέντε Αστέρων επανέλαβε με μήνυμά του στο Facebook, ο υποψήφιος πρωθυπουργός των «πεντάστερων», Λουίτζι Ντι Μάιο.

«Τα Πέντε Αστέρια είναι καθοριστικά, χωρίς εμάς δεν μπορεί να γίνει κυβέρνηση και θα πρέπει όλοι να μιλήσουν μαζί μας», είπε ο Ιταλός πολιτικός.

«Εκτός και αν- αλλά κάτι τέτοιο θα αποτελούσε ύβρη κατά της Δημοκρατίας και των πολιτών- αποφασίσουν να φτιάξουν όλοι μαζί, μια κυβέρνηση εναντίον μας», προσθέτει ο αντιπρόεδρος της ιταλικής βουλής και πολιτικός υπεύθυνος του κινήματος που ίδρυσε ο Μπέπε Γκρίλο.

Παράλληλα, ο Λουίτζι Ντι Μάιο κάλεσε τους Ιταλούς «να παρακολουθήσουν με προσοχή τα όσα θα συμβούν τις επόμενες εβδομάδες, διότι διακυβεύεται το μέλλον της χώρας».

Δεσμεύθηκε, τέλος, ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα παρουσιάσει πρόταση του κινήματός του, για το περιεχόμενο του Κειμένου Οικονομικού Προγραμματισμού, σχετικά με τις μελλοντικές δαπάνες του δημοσίου, που η Ιταλία θα πρέπει να αποστείλει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μέχρι τα τέλη Απριλίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ