Οπαδοί της ΑΕΚ... ντόπαραν τους παίκτες ενόψει Τούμπας - iefimerida.gr

Οπαδοί της ΑΕΚ... ντόπαραν τους παίκτες ενόψει Τούμπας

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Nα... ξεπροβοδίσουν τους παίκτες της ΑΕΚ και να τους "ντοπάρουν" ψυχολογικά ενόψει του αγώνα της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ θέλησαν οι φίλοι της Ενωσης.

Περισσότεροι από 500 οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η ομάδα και αποθέωσαν παίκτες και τεχνικό τιμ.

Δεν έμειναν όμως μόνο εκεί καθώς τους συνόδευσαν μέχρι το "Ελ. Βενιζέλος" και έφτασαν μέχρι την είσοδο του αεροδρομίου με τους παίκτες της ΑΕΚ να αποβιβάζονται από το πούλμαν υπό τις ιαχές "Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές".

Άλλωστε αν η ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής φύγει με το διπλό από την Τούμπα θα έχει φτάσει πολύ κοντά στην κατάκτηση του φετινού τίτλου. Μαζί με την αποστολή της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται και ο Πέτρος Μάνταλος, με τον αρχηγό της Ενωσης να βρίσκεται κοντά στην ομάδα σε αυτό το ματς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ οπαδοί ξενοδοχείο ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ