Συρία: Ο τουρκικός στρατός βρίσκεται 4 χιλιόμετρα από τo Αφρίν - iefimerida.gr

Συρία: Ο τουρκικός στρατός βρίσκεται 4 χιλιόμετρα από τo Αφρίν

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις και οι ομάδες των ανταρτών από την Συρία, που τις υποστηρίζουν βρίσκονται σε απόσταση 4 χλμ. από την πόλη Αφρίν στα βόρεια της Συρίας, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ο τουρκικός στρατός και οι ανταρτικές δυνάμεις βρίσκονται σε απόσταση 4 χλμ. από το βορειοανατολικό άκρο της πόλης Αφρίν κι 6 χλμ. από το βόρειο σύνορό της, σύμφωνα με το παρατηρητήριο.

Η πολεμική επιχείρηση των Τούρκων ήταν επιτυχής για σήμερα, καθώς τέθηκαν υπό τουρκικό έλεγχο τρεις πόλεις, ενώ οι στρατιωτικές δυνάμεις της Άγκυρας ελέγχουν 221 πόλεις και χωριά, από την έναρξη των πολεμικών επιχειρήσεων με την κωδική ονομασία «Κλάδος Ελαίας», που άρχισαν την 20η Ιανουαρίου, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ