Τζένιφερ Ανιστον και Τζάστιν Θέρου αποφάσισαν την επιμέλεια των 4 σκύλων τους - iefimerida.gr

Τζένιφερ Ανιστον και Τζάστιν Θέρου αποφάσισαν την επιμέλεια των 4 σκύλων τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η είδηση του χωρισμού τους συγκλόνισε τον κόσμο τον περασμένο μήνα. Αλλά τώρα η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θέρου έπρεπε να κανονίσουν τι θα γίνει με την επιμέλεια των τεσσάρων σκύλων τους.

Οι διάσημοι ηθοποιοί ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους στα μέσα Φεβρουαρίου και έκτοτε συναντιούνται για να διευθετήσουν το ζήτημα της επιμέλειας των αγαπημένων τους ζώων.

Και οι δύο λατρεύουν τα σκυλιά και σύμφωνα με το «In Touch» η Τζένιφερ Άνιστον θα κρατήσει τα τρία σκυλιά – Ντόλι, Κλάιντ και Σοφί – στη δυτική ακτή σε ένα από τα πολλά σπίτια της ενώ ο Τζάστιν Θέρου θα μείνει με το pitbull στη Νέα Υόρκη.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferanistononline) στις 8 Φεβ, 2018 στις 12:47 μμ PST

«Πάντα αναφέρονται σε αυτά σαν τα παιδιά τους και φαίνεται πως η Τζένιφέρ θα κρατήσει μαζί της τα τρία σκυλιά στο Λος Άντζελες και ο Τζάστιν το pitbull στη Νέα Υόρκη» είπε μια πηγή. «Ήταν όμως το μεγαλύτερο αγκάθι στη διαπραγμάτευση του διαζυγίου».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferanistononline) στις 9 Ιούν, 2017 στις 2:54 μμ PDT

Κι ενώ τα σκυλιά θα πρέπει να μείνουν χωριστά, δε θα χρειαστεί να αποχαιρετιστούν για πάντα. «Συμφώνησαν για επισκέψεις» πρόσθεσε η πηγή.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @justintheroux στις 23 Σεπ, 2017 στις 2:48 μμ PDT

Οι δύο ηθοποιοί έγιναν ζευγάρι τον Αύγουστο του 2012 και παντρεύτηκαν σε μια τελετή – έκπληξη στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες στις 5 Αυγούστου 2015.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ