ΗΠΑ: Ενοπλος κρατά ομήρους σε κέντρο βετεράνων στην Καλιφόρνια - iefimerida.gr

ΗΠΑ: Ενοπλος κρατά ομήρους σε κέντρο βετεράνων στην Καλιφόρνια

Φωτογραφία: To σημείο όπως απεικονίζεται σε χάρτη/Τwitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναφορές για πυροβολισμούς και κράτηση ομήρων σε κέντρο βετεράνων στην Καλιφόρνια έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (τοπική ώρα).

Σύμφωνα με τις εως τώρα πληροφορίες για το συμβάν έχει κινητοποιηθεί μεγάλη δύναμη της αστυνομίας ενώ κατά τις ίδιες πηγές, ένας μαυροντυμένος άνδρας μπήκε στο κέντρο βετεράνων οπλισμένος με αυτόματο όπλο, κρατώντας τρία άτομα ομήρους.

Αυτή την ώρα δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς ενώ στην περιοχή έχουν σπεύσει και ασθενοφόρα προκειμένου να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες εφόσον χρειαστεί.

Η αστυνομία επιβεβαιώνει την κατάσταση συναγερμού, ωστόσο εκπρόσωπος απέφυγε να δώσει περαιτέρω πληροφορίες.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής που βρίσκονται στο σημείο, δεν επιβεβαιώνουν αν οι πυροβολισμοί προήλθαν εντός ή εκτός του κτιρίου.

Τέλος, σημειώνεται πως το Veterans Home of California κατασκευάστηκε το 1884 και φιλοξενεί πάνω από 1.000 βετεράνους από όλους τους πολέμους, ακόμη και από το Β' Παγκόσμιο.

NAPA CO SHERIFF: Police activity at the Veterans Home in Yountville. Please avoid the area. No action required. https://t.co/DAGVsOILnV

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ