Η «Αφροδίτη» του Τατουάζ έχασε σχεδόν 40 κιλά -Το μήνυμα που στέλνει μέσω Instagram [εικόνα] - iefimerida.gr

Η «Αφροδίτη» του Τατουάζ έχασε σχεδόν 40 κιλά -Το μήνυμα που στέλνει μέσω Instagram [εικόνα]

H Ελενα Λιασίδου (Φωτογραφία: Instagram @elena_liasidou_official)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της μίλησε η Ελενα Λιασίδου, την οποία γνωρίζουμε ως «Αφροδίτη» από τη σειρά «Τατουάζ».

Η ηθοποιός με μια φωτογραφία «πριν και μετά» μας δείχνει το πώς ήταν μετά τη γέννηση του παιδιού της, όταν και «κουβαλούσε» 38,5 επιπλέον κιλά από την εγκυμοσύνη.

Με το μήνυμά της θέλει να δώσει δύναμη σε όλους εκείνους που προσπαθούν και τους βοηθά να μην το βάλουν κάτω.

«Οταν γέννησα το παιδί μου, κανείς δεν πίστευε ότι θα καταφέρω να χάσω τα 38,5 κιλά που πήρα στην εγκυμοσύνη... Έχασαν όλοι την πίστη τους σε μένα... Όμως εγώ τα κατάφερα! Πίστεψα στον εαυτό μου και αγάπησα το σώμα μου, γι’ αυτό και το φρόντισα! Σήμερα λοιπόν, με αγαπάω ακόμα περισσότερο! Κι εσύ! Κι εσύ μπορείς! Κι εσύ ΟΛΑ τα μπορείς γιατί είσαι ΓΥΝΑΙΚΑ!», έγραψε.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Liasidou Official (@elena_liasidou_official) στις 8 Μάρ, 2018 στις 4:12 πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελενα Λιασίδου Εγκυμοσύνη τατουάζ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ