Το ρομπότ-ψήστης πήρε... ρεπό: Χρειάζεται αναβάθμιση για να ψήνει πιο γρήγορα - iefimerida.gr

Το ρομπότ-ψήστης πήρε... ρεπό: Χρειάζεται αναβάθμιση για να ψήνει πιο γρήγορα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διάλειμμα αναγκάστηκε να κάνει ο Φίπι το ρομπότ – ψήστης που ξεκίνησε την εργασία του αυτή την εβδομάδα σε εστιατόριο της Καλιφόρνια, επειδή ήταν πολύ αργό.

Το ρομπότ-ψήστης πήρε... ρεπό: Χρειάζεται αναβάθμιση για να ψήνει πιο γρήγορα  | iefimerida.gr 0

Το ρομπότ εγκαταστάθηκε στο «Cali Burger» στην Πασαντένα και αντικατέστησε τους κανονικούς μάγειρες.

Αλλά μετά από μόλις μία ημέρα εργασίας, το ρομπότ βγήκε εκτός σύνδεσης, προκειμένου να αναβαθμιστεί για να ψήνει πιο γρήγορα.

Οι άνθρωποι – βοηθοί του θα λάβουν επίσης, επιπλέον εκπαίδευση για να τον βοηθήσουν να συμβαδίσει με την ζήτηση στο εστιατόριο.

Το ρομπότ-ψήστης πήρε... ρεπό: Χρειάζεται αναβάθμιση για να ψήνει πιο γρήγορα  | iefimerida.gr 1

Το USA Today, αναφέρει πως το ρομπότ παραμένει στη θέση του δίπλα στην ψησταριά, αλλά έχει απενεργοποιηθεί. Μία πινακίδα γράφει πως το ρομπότ «θα μαγειρέψει ξανά σύντομα» αλλά δεν δίνει συγκεκριμένη ημερομηνία.


Πιστεύεται δε πως το ρομπότ πήρε ρεπό επειδή οι παραγγελίες που δεχόταν το κατάστημα ήταν περισσότερες από όσες θα μπορούσε να χειριστεί, λόγω της μεγάλης δημοσιότητας που πήρε το θέμα.

Το ρομπότ-ψήστης πήρε... ρεπό: Χρειάζεται αναβάθμιση για να ψήνει πιο γρήγορα  | iefimerida.gr 2

Σε δήλωσή της, η Miso Robotics, η εταιρεία που κατασκεύασε τον Φλίπι, δήλωσε πως δοκιμάζει τον κώδικα που ελέγχει το ρομπότ για να εξασφαλίσει ότι μπορεί να μαγειρέψει αρκετά γρήγορα ώστε να καλύψεις όλες τις παραγγελίες τις ώρες αιχμής. Προτού ξεκινήσει την εργασία του, ο Φλίπι λέγεται ότι μπορούσε να ψήσει μέχρι και 2.000 μπιφτέκια την ημέρα.

Το ρομπότ-ψήστης πήρε... ρεπό: Χρειάζεται αναβάθμιση για να ψήνει πιο γρήγορα  | iefimerida.gr 3

Το κατάστημα «Cali Burger» ανέφερε ότι συνεργάζεται με το προσωπικό για να τους δείξει τον καλύτερο τρόπο για την προετοιμασία και τοποθέτηση των υλικών ώστε ο Φλίπι να λειτουργεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ