Ο Διονύσης Τεμπονέρας αναλαμβάνει γ.γ. του υπ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής - iefimerida.gr

Ο Διονύσης Τεμπονέρας αναλαμβάνει γ.γ. του υπ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Διονύσης Τεμπονέρας αναλαμβάνει γενικός γραμματέας του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στη θέση του παραιτηθέντος Διονύσιου-Χαράλαμπου Καλαματιανού.


Σε σχετική απόφαση της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών σημειώνεται ότι γίνεται αποδεκτή η από 7.3.2018 δήλωση παραίτησης του κ. Καλαματιανού και εγκρίνεται ο διορισμός του κ. Τεμπονέρα στη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου, με βαθμό 1ο της κατηγορίας Ειδικών Θέσεων.

Η απόφαση αυτή που φέρει τις υπογραφές του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή εστάλη για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Ο Διονύσης Τεμπονέρας, είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και γιος του καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα που δολοφονήθηκε από τον Γιάννη Καλαμπόκα το 1991 στην Πάτρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ