Στους 10 πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - iefimerida.gr

Στους 10 πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τους Μπακς τον φέρνει στους πρώτους 10 πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του ΝΒΑ, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

O Γιάννης, σε συνδυασμό και με το συμβόλαιο με την αθλητική εταιρεία, βρίσκεται στην 7η θέση της λίστας με κέρδη 28.6 εκατομμύρια ευρώ.

Στην πρώτη θέση είναι ο ΛεΜπρον Τζέιμς με κέρδη περίπου τα 68.7 εκατομμύρια ευρώ, με τα περισσότερα από αυτά να είναι από χορηγούς.

Η άνοδος του Έλληνα παίκτη των Μπακς είναι εντυπωσιακή και φτάνει σχεδόν το 500% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και αυτό γιατί ο συνδυασμός του συμβολαίου αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά και η συμφωνία του με την Nike ήταν τα δεδομένα που τον έφεραν στην ίδια θέση της κατάταξης μαζί με τον Μπλέικ Γκρίφιν.

Την δεύτερη θέση, μετά τον «Βασιλιά», κατέλαβε ο Στεφ Κάρι με κέρδη κοντά στα 62 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στην τρίτη θέση είναι ο συμπαίκτης του στους Ουόριορς, Κέβιν Ντουράντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ