Τα 10 λουλούδια που αγαπούν την άνοιξη και γεμίζουν χρώμα το μπαλκόνι σου [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα 10 λουλούδια που αγαπούν την άνοιξη και γεμίζουν χρώμα το μπαλκόνι σου [εικόνες]

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ηλιόλουστες ημέρες φέρνουν την άνοιξη όλο και πιο κοντά μας.

Περιμένουμε την ημέρα που η άνοιξη θα είναι και επισήμως εδώ και ο χειμώνας δεν θα έχει πια καμία δικαιολογία παρουσίας στην καθημερινότητά μας.

Η βεράντα είναι ένα από τα «καταφύγιά» μας: εκεί χαλαρώνουμε, νιώθουμε αποσυμπιεζόμαστε από τους γρήγορους ρυθμούς της ρουτίνας μας, εκεί χτίζουμε μια μικρή εξοχή, μόνο για εμάς.

Η διαρρύθμιση της βεράντας γίνεται με γνώμονα τα τετραγωνικά της αλλά και τις ανάγκες μας. Με μεράκι μπορεί να δημιουργηθεί ένας μικρός παράδεισος δροσιάς στο σπίτι, ένας χώρος όπου θα μπορείτε με ασφάλεια να περνάτε ευχάριστες στιγμές.

Κάθε βεράντα που σέβεται τον εαυτό της έχει λουλούδια: μια πανδαισία χρωμάτων που μας εμπνέει. Την άνοιξη τα λουλούδια έχουν τον πρώτο λόγο. Στη φύση αλλά και στο σπίτι μας, αν το θελήσουμε. Αν θέλετε να δώσετε άλλη πνοή στη βεράντα ή στον κήπο σας την άνοιξη, ακολουθούν 10 επιλογές που με τα χρώματα και την αύρα τους θα αλλάξουν την κάθε σας μέρα.

10 ανοιξιάτικα λουλούδια που θα δώσουν άλλη πνοή στο σπίτι, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λουλούδια σπίτι άνοιξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ