Δημοσιογράφος, πιστός του Πούτιν απειλεί: Οι προδότες συνήθως... πεθαίνουν - iefimerida.gr

Δημοσιογράφος, πιστός του Πούτιν απειλεί: Οι προδότες συνήθως... πεθαίνουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ξεσπάθωσε» κεντρικός παρουσιαστής του πλήρως ελεγχόμενου από το Κρεμλίνου Καναλιού Ενα για το περιστατικό με τη δηλητηρίαση του Ρώσου πρώην πράκτορα και της κόρης του στη Βρετανία.

Ο Κίριλ Κλεϊμένοφ, έστειλε τις... προειδοποιήσεις του: «Δεν εύχομαι το θάνατο κανενός, αλλά για καθαρά εκπαιδευτικούς σκοπούς, έχω μια προειδοποίηση προς όποιον ονειρεύεται μια τέτοια καριέρα. Το επάγγελμα του προδότη είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα στον κόσμο». Ανέφερε μάλιστα ότι λίγοι από όσους το τόλμησαν έζησαν μέχρι τα βαθειά γεράματα αναφέροντας και κάποιες από τις αιτίες θανάτου τους: «Αλκοολισμός, εθισμός στα ναρκωτικά, άγχος και κατάθλιψη που οδηγούν στην καρδιακή προσβολή, ακόμα και οι αυτοκτονίες».

Και στη συνέχεια έγινε λίγο πιο συγκεκριμένος: «Ειδικά για προδότες ή για όσους απλώς μισούν την πατρίδα τους στον ελεύθερό τους χρόνο, να πω αυτό: Μην διαλέξετε τη Βρετανία για να πάτε να μείνετε. Κάτι δεν πάει καλά εκεί. Ίσως είναι το κλίμα, αλλά τα τελευταία χρόνια, έχουν συμβεί εκεί πάρα πολλά περίεργα συμβάντα με θανάσιμα αποτελέσματα».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πράκτορας Σεργκέι Σκρίπαλ και η κόρη του νοσηλεύονται σε κωματώδη κατάσταση σε νοσοκομείο της Βρετανίας μετά από δηλητηρίαση από νευροτοξική ουσία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σεργκέι Σκρίπαλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ