Μάνταλος: «Δεν βιάζομαι να επιστρέψω, υπάρχει ακόμη φόβος» - iefimerida.gr

Μάνταλος: «Δεν βιάζομαι να επιστρέψω, υπάρχει ακόμη φόβος»

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βράδυ της 29ης Οκτωβρίου 2017 ο Πέτρος Μάνταλος έζησε για ακόμη μια φορά τον εφιάλτη.

Η δεύτερη ρήξη χιαστού που υπέστη ήταν ο νέος... Γολγοθάς που έπρεπε να ανέβει. Τώρα βρίσκεται στο στάδιο της επιστροφής, η οποία ελπίζει να γίνει στο τέλος της σεζόν.

«Η αλήθεια είναι ότι όλα βαίνουν καλώς, δουλεύω σκληρά, δύο και τρεις φορές πιο δυνατά και πιεστικά σε σχέση με τον πρώτο τραυματισμό. Έτσι πρέπει να γίνει διότι είναι ο δεύτερος χιαστός. Ακόμα όμως είναι πολύ πρόωρο το να λέμε πότε θα παίξω ή αν θα προλάβω κάποια ματς. Είναι βιαστικό όλο αυτό. Σημασία για μένα θα έχει μόνο το να αγωνιστώ όταν θα είμαι εγώ σε θέση να βοηθήσω την ομάδα και όχι για να βοηθήσει η ομάδα εμένα» είπε αρχικά ο αρχηγός της ΑΕΚ στο Sport24.

Για το αν μπορεί να προλάβει το ματς της 29ης αγωνιστικής με την Κέρκυρα απάντησε «Οι αντίπαλοι ίσως να παίζουν την κατηγορία κι εμείς τον τίτλο. Σε ένα γήπεδο δύσκολο, με κακό τερέν, σε ματς που λογικά θα είναι σκληρό. Σίγουρα όχι κατάλληλες συνθήκες για έναν ποδοσφαιριστή που θα επιχειρεί να επιστρέψει από πολύμηνη απουσία. Τονίζω ότι σημασία θα έχει να παίξω, όταν θα μπορώ να βοηθήσω ουσιαστικά την ομάδα. Όχι να πάρω χρόνο σε περίοδο που κρίνονται τα πάντα, μόνο και μόνο για να λέμε ότι έπαιξα. Όλα είναι πιο γνώριμα τώρα αφού το έχω ξαναπάθει, ωστόσο πρέπει να προσπαθήσεις διπλά. Είναι και ψυχολογικό το θέμα. Δεν σου κρύβω ότι ακόμα έχω φόβο, παρόλο που νιώθω το πόδι μου γερό. Πιάνω όμως τον εαυτό μου να το φυλάει, να προσέχω πως πατάω με το αριστερό, θέλω το χρόνο μου ακόμα. Μέσα από την καθημερινή δουλειά θα μου φύγει, μόλις μπήκα στον 5ο μήνα από την επέμβαση. Πλέον βγάζω όλη την προπόνηση, παίζω λίγο και στα διπλά, αλλά με προσοχή, να μην έχω πολλές επαφές».

Εν κατακλείδι «δεν βιάζομαι. Ούτε θέλω να υπάρχει πίεση. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει, όταν θα είμαι απόλυτα έτοιμος να μπω μέσα και να παίξω όπως και πριν. Στο 100%»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ πετρος μανταλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ