Nαύπλιο: Συνελήφθησαν επ’ αυτοφόρω αλλοδαποί που έκλεβαν αυτοκίνητο [εικόνα] - iefimerida.gr

Nαύπλιο: Συνελήφθησαν επ’ αυτοφόρω αλλοδαποί που έκλεβαν αυτοκίνητο [εικόνα]

Φωτογραφία: argolikeseidhseis.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην προκειμένη περίπτωση φάνηκε πως η τύχη δεν ήταν με το μέρος δύο ατόμων που προσπάθησαν να διαρρήξουν ένα αυτοκίνητο στο κέντρο του Ναυπλίου.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης η αστραπιαία αντίδραση της ομάδας ΔΙΑΣ ήταν εκείνη που οδήγησε στη σύλληψη των δύο ατόμων.

Όλα συνέβησαν όταν ί επιχείρησαν και στο τέλος κατάφεραν να διαρρήξουν και να εισέλθουν σε αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο στην οδό Πολυζωίδου έξω από το Δικαστικό Μέγαρο.

Ωστόσο, για κακή τους τύχη έγιναν αντιληπτοί από περαστικούς οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία και αστραπιαία η ομάδα ΔΙΑΣ έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε επ΄ αυτοφόρω τους δράστες της κλοπής.

Σημειώνεται, τέλος, πως οι δυο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στην αστυνομία όπου αναμένεται να τους απαγγελθούν κατηγορίες για κλοπή.

Δείτε εικόνα από τη σύλληψή τους:

Nαύπλιο: Συνελήφθησαν επ’ αυτοφόρω αλλοδαποί που έκλεβαν αυτοκίνητο [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ