Καθαρίστρια διαγράφει γκράφιτι για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας -Η Οξφόρδη ζήτησε συγγνώμη [εικόνα] - iefimerida.gr

Καθαρίστρια διαγράφει γκράφιτι για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας -Η Οξφόρδη ζήτησε συγγνώμη [εικόνα]

Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη, λόγω φωτογραφίας που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και έκανε τον γύρο των social media.

Τι απεικονίζει;

Μια καθαρίστρια να τρίβει το γκράφιτι που έγραφε Happy International Women's Day.

Καθαρίστρια διαγράφει γκράφιτι για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας -Η Οξφόρδη ζήτησε συγγνώμη [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Η ακαδημαϊκός Σόφι Σμιθ τουίταρε τη φωτογραφία από το κτίριο Clarendon του πανεπιστημίου, προκαλώντας ποικίλα σχόλια. Η καθηγήτρια ισχυρίστηκε πως σεκιούριτι είπαν στη γυναίκα να καθαρίσει το σημείο.

Την ώρα που οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η εικόνα αυτή έκανε τον γύρο του Διαδικτύου.

Οπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η EveningStandard, η φωτογραφία χαρακτηρίστηκε ως «επαίσχυντη» από τους χρήστες του Twitter. Μία χρήστης έγραψε: «Μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις».

Το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης μετά τον σάλο ζήτησε συγγνώμη.

«Είμαστε βαθιά λυπημένοι γι΄ αυτό. Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι εξαιρετικά σημαντική για την Οξφόρδη. Αυτό δεν έπρεπε να είχε συμβεί», αναφέρει σχόλιο του Πανεπιστημίου.

Απαντώντας η ακαδημαϊκός που ανέδειξε το θέμα, έγραψε: «Εκτιμώ την απολογία σας, αλλά το πιο σημαντικό είναι να βεβαιωθείτε πως η γυναίκα, της οποίας ζητήθηκε να σβήσει το μήνυμα, έχει λάβει ειλικρινή συγγνώμη, ένα ζεστό φλιτζάνι τσάι και μαζί με όλο το προσωπικό πληρώνονται επαρκώς για να ζήσουν σε αυτή την πόλη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ