Κατάθεση ψυχής από τον Μιχάλη Σεΐτη -Το τροχαίο και ο ακρωτηριασμός [βίντεο] - iefimerida.gr

Κατάθεση ψυχής από τον Μιχάλη Σεΐτη -Το τροχαίο και ο ακρωτηριασμός [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη στιγμή που έχασε το πόδι του, σε τροχαίο, μίλησε ο παροολυμπιονίκης και χορευτής του Dancing With The Stars Μιχάλης Σεΐτης.

«Τον Ιούνιο του 2013 λίγο μετά τα 26α γενέθλιά μου είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή, όπου έχασα το δεξί μου πόδι κάτω από το γόνατο, συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί στο πόδι μου γιατί δεν έχασα τις αισθήσεις μου, κάλεσα ο ίδιος το ασθενοφόρο και πήρα και έναν φίλο μου να έρθει στον τόπο του ατυχήματος… Αμέσως μπήκα για ένα χειρουργείο που κράτησε δέκα ώρες και οι γιατροί προσπάθησαν αν σώσουν το πόδι μου. Κράτησα το πόδι μου για μία εβδομάδα και εκεί μου ανακοίνωσαν το δεύτερο χειρουργείο που ‘έπρεπε να μπω για ακρωτηριασμό. Εγώ ήμουν ένας άνθρωπος που έτρεχα κάθε μέρα. Είχα στο μυαλό μου πότε θα ξανατρέξω, όχι πότε θα ξαναπερπατήσω… έβαλα το πρόσθετο μέλος και περπάτησα αμέσως» είπε χαρακτηριστικά ο Παραολυμπιονίκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Dancing With The Stars SWTS Μιχάλης Σείτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ