Αδωνις για Τσίπρα: Συγκάλυψε τη σεξουαλική παρενόχληση γυναικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Αδωνις για Τσίπρα: Συγκάλυψε τη σεξουαλική παρενόχληση γυναικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tην ανάρτηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο twitter για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σχολίασε μέσω του δικού του λογαριασμού, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης.

«Ο άνθρωπος που για πολιτικούς λόγους (αλλά και λόγους συμφέροντος…) συγκάλυψε την σεξουαλική παρενόχληση γυναικών στελεχών του Σύριζα και την άδικη απόλυσή τους μετά, το παίζει ευαίσθητος….μέγας υποκριτής» έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Ο άνθρωπος που για πολιτικούς λόγους (αλλά και λόγους συμφέροντος…) συγκάλυψε την σεξουαλική παρενόχληση γυναικών στελεχών του Σύριζα και την άδικη απόλυσή τους μετά, το παίζει ευαίσθητος….μέγας υποκριτής

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) 8 Μαρτίου 2018

Η δήλωση Τσίπρα για την Ημέρα της Γυναίκας

Στις 8 του Μάρτη γιορτάζουμε τις διεκδικήσεις των γυναικών, είπε ο πρωθυπουργός κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης «Κύρωση της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης για τη Πρόληψη και την Καταπολέμηση της Βίας κατά των γυναικών και της Ενδοοικογενειακής Βίας και προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας».

Η ημέρα αυτή πρέπει να μας θυμίζει όσα κατακτήθηκαν σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο από τους αγώνες των γυναικών, τόνισε, μεταξύ άλλων, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη διεύρυνσης και κατοχύρωσης της ισότητας των δύο φύλων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ