ΤΑΙΠΕΔ: Τρία επενδυτικά σχήματα για τη μαρίνα Χίου - iefimerida.gr

ΤΑΙΠΕΔ: Τρία επενδυτικά σχήματα για τη μαρίνα Χίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρία επενδυτικά σχήματα περνούν στη B’ φάση του διαγωνισμού για τη Μαρίνα Χίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ προεπέλεξε και τα τρία επενδυτικά σχήματα, που εισέρχονται στη Β’ φάση του διαγωνισμού για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης και εκμετάλλευσης της μαρίνας Χίου.
Τα σχήματα είναι τα εξής:
1. AVLUM ENTERPRISES COMPANY LIMITED - ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΗΛΙΑΣ Δ. ΤΕΦΑΣ ΝΑΥΠΗΓΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε - ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε. και ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΛΙΜΕΝΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Α.Ε. ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ
2. PAN BROTHERS ASSOCIATES, INC.
3. ΚΑΣΟΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ KAI ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Τα προεπιλεγέντα επενδυτικά σχήματα, αφού υπογράψουν σχετική Συμφωνία Εμπιστευτικότητας, θα λάβουν το τεύχος και τα σχετικά έγγραφα της Β’ φάσης του διαγωνισμού (υποβολή Δεσμευτικών Προσφορών) και θα αποκτήσουν πρόσβαση στην ψηφιακή βάση δεδομένων, στοιχείων και λοιπών πληροφοριών σχετικά με τη Μαρίνα Χίου.

Η μαρίνα της Χίου βρίσκεται στο βόρειο άκρο της παράκτιας ζώνης του Δήμου Χίου. Σήμερα η μαρίνα διαθέτει 200 θέσεις ελλιμενισμού για σκάφη μέχρι 30m μήκος. Η χερσαία ζώνη της μαρίνας είναι 27.000m2.

To προφίλ επενδυτών

Η Κάσος Κτηματική Τουριστική και Εμπορική Α.E. λειτουργεί ως ιδιοκτήτης / διαχειριστής του ξενοδοχείου Alimounda Mare, ενός ξενοδοχείου 5 αστέρων που βρίσκεται στο νησί της Καρπάθου.

Η Pan-Brothers Associates είναι μια επιχείρηση ομογενών στη Νέα Υόρκη που προσφέρει υπηρεσίες πλήρους ανάπτυξης ακινήτων, διαχείρισης και χρηματιστηριακών υπηρεσιών. Η εταιρεία έχει μια γενετική προοπτική στις επενδύσεις και βλέπει τις εξαγορές και τις επενδύσεις μέσω μιας μακροπρόθεσμης στρατηγικής αγοράς και κατοχής.

Η εταιρεία διαθέτει μια κάθετα ολοκληρωμένη δομή που χρησιμοποιεί μια εσωτερική ομάδα εμπειρογνωμόνων στον σχεδιασμό των κατασκευών, τη λιανική μίσθωση, τις πωλήσεις και τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και ακινήτων.

Η Pan-Brothers Associates ιδρύθηκε το 1972 από τα τρία αδέλφια George, James και Peter Pantelides και ξεκίνησε με την αγορά κατοικιών και εμπορικών ακινήτων στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης με έμφαση στην προστιθέμενη αξία με την ανακαίνιση και τη μεγιστοποίηση των εσόδων. Διατηρώντας τις αρχικές επενδυτικές πρακτικές και το στυλ διοίκησης για τα τελευταία 42 χρόνια, η Pan-Brothers Associates αύξησε σταθερά το επενδυτικό της χαρτοφυλάκιο, ενσωματώνοντας τις εμπορικές, λιανικές και οικιστικές αναπτύξεις μεγάλης κλίμακας στη Νέα Υόρκη, το Νιου Τζέρσι, τη Φλώριδα, την Καλιφόρνια και το Οχάιο.

Η Κλεοπάτρα Μαρίνα Α.Ε. λειτουργεί ως ιδιοκτήτης / διαχειριστής μιας από τις πιο σύγχρονες, ιδιωτικές μαρίνες της Ελλάδας στο Άκτιο, προσφέροντας αγκυροβόλια πρώτης κατηγορίας και υπηρεσίες σε πλοία και πλήρωμα όλο το χρόνο. Η μαρίνα Κλεοπάτρα προσφέρει υπηρεσίες και εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών.

Ο Τουριστικός Λιμένας Πρέβεζας Α.Ε. παρέχει υπηρεσίες τουριστικών λιμανιών. Έχει αναλάβει από το 2011 με σύμβαση παραχώρησης τη διαχείριση της Μαρίνας της Πρέβεζας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαρίνα χίου επενδυτές ΤΑΙΠΕΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ